03-08-05

Hielspoor ?

Meestal voel ik me een twintiger overdag maar toen ik vanmorgen opstond leek ik wel een oma van 83...ik kon amper stappen toen ik m'n bed uitkwam, zo'n pijn deed m'n hiel. Gewoonlijk valt het wel mee maar vandaag was het erg pijnlijk. Geen idee waar het vandaan komt, misschien overbelast door hele dagen op m'n benen staan en 's avonds nog gaan te lopen. De pijn zit onder m'n rechter voetzool ter hoogte van m'n hiel (linkse boogje op het plaatje). Het lijkt net of ik op een reuze blauwe plek of kneuzing stap. Een uurtje later en 3 glazen water verder begint het weer normaal te gaan. Ik vraag me af of dit hielspoor is. Toch maar eens langs een dokter gaan...?

08:24 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

hielspoor heb het ook al eens gehad. Bij mij situeerde de pijn zich eigenlijk tussen de twee boogjes, dus echt aan de aanhechting van de peesplaat onder de voet. Plantair fascitis of zoiets noemt dat dan eigenlijk. Een bezoekje aan de huisarts zal niet veel opleveren, voor zoiets kan je best ineens terecht bij een orthopedist. Heb ik toen ook gedaan, een week later had ik steunzolen en daarmee is het probleem verholpen geraakt. Véél beterschap!

Gepost door: Ruthje | 03-08-05

dankjewel Ik had daar ook al aan zitten denken. Toen ik kind was moest ik steunzolen dragen maar na een tijd ben ik daarmee gestopt. Ik weet eigenlijk niet meer wat het probleem toen was, waarschijnlijk omdat mijn voeten naar binnen leunden. Misschien kan ik beter ineens langs een orthopedist gaan, je hebt gelijk. Het is zoiets stoms maar doet wel zeer.

Gepost door: Nadia | 03-08-05

De commentaren zijn gesloten.