04-08-05

Training: 6 km

Vanavond rustig aan gedaan. Ik wil liever afwachten wat de dokter morgen vertelt. Het is heel de dag goed gegaan, zonder pijn. Ik heb samen met Ann 2 toeren van 3 km gelopen, Ann liep nog eentje meer. Ondertussen weer genoten van al dat prachtige groen in het park, vooral de vijvers vind ik echt rustgevend. (zie foto)
Daarna nog grondig gestretched en nu de douche onder. Nog een hele avond met m'n beentjes omhoog nu. Zal deugd doen. Straks nog wat reiki voor het slapengaan want morgen belooft het weer druk te worden en dan kan ik pijn missen. Nog een fijne avond iedereen.
20:42 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

rust 't is inderdaad genieten in 't park, zeker als er niet te veel volk is. In Hofstade is het zo ook steeds genieten van de rust en daar kan je dan ook nog genieten van de eekhoorntjes, konijntjes, reigers, ooievaars enz... Heb al een beetje gelezen over Reiki en wil er gerust eens wat meer over horen (heb ooit een jaar yoga gevolgd, dus met het spirituele heb ik al een beetje ervaring :-)). Mail me gerust eens, dan spreken we eens af hé.

Gepost door: Ruthje | 05-08-05

Hofstade Ik ben ook eens van plan geweest om in Hofstade gaan te lopen maar ik voelde mij daar totaal niet op mijn gemak. Ik was de enige Belg die daar rondliep denk ik, ik hoorde zelfs mijn eigen taal niet meer. Ik had geen zin om daar helemaal alleen gaan rond te hollen met de kans op verloren lopen (jij weet daar alles van hé Ruthje). Dus ik was heel rap terug weg, ben meteen doorgereden naar mijn oude vertrouwde parkje, waar ondertussen geen enkele jogger nog vreemd voor me is.

Wat reiki betreft...die is onderweg naar jou. Maar ik zal je nog wel mailen.
Prettig weekend!

Gepost door: Nadia | 05-08-05

De commentaren zijn gesloten.