08-08-05

Varusvoet

Ik heb mijn viscospot hielzooltjes sinds vanmorgen. Mijn volledige steunzolen zijn nog in de maak. Een knappe jonge man bij Assist heeft mijn maten opgenomen, met een stift rond mijn voet en daarna moest ik in een soort piepschuim stappen voor de voetafdruk. Ik heb een varusvoet, zo blijkt nu. Ik heb dat waarschijnlijk al heel m'n leven want als kind moest ik ook al steunzolen dragen. Ik heb nooit geweten waarom. Mijn ouders weten het ook niet meer.
Een varusvoet is een voet waarvan de buitencontour licht naar buiten gebogen is. De loper supineert (teveel afwikkelen langs de buitenkant van de voet) in de meeste gevallen wanneer er sprake is van een varusvoet. Dat weten we ook weeral. Ik leer nog alle dagen bij...
 
Dat geeft wel een raar gevoel om te stappen op zo'n siliconen in uw schoenen. Ik lijk wel te veren nu. Ben benieuwd of ik morgen niet teveel last ga hebben bij het lopen. Zal wel effe wennen zijn. Als je iemand door het park ziet huppelen morgenavond...dan ben ik dat.

13:18 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

steunzolen toen ik mijn steunzolen kreeg, heb ik ze eerst een weekje gewoon ingewandeld met mijn gewone schoenen dus (heb enkel sportsteunzolen), om mijn voeten alvast wat te laten wennen, alvorens ermee te beginnen lopen. Veel succes ermee in ieder geval!!

Gepost door: Ruthje | 08-08-05

De commentaren zijn gesloten.