17-08-05

Time out

Bedankt voor alle lieve reacties die ik nu pas lees. Ik heb een paar dagen geen internetverbinding gehad. Gisteren heb ik nog eens een poging gedaan om te lopen omdat ik overdag pijnvrij was. Maar na 10 minuten heb ik moeten opgeven. Een paar minuten gestapt en nog eens 5 minuten gelopen maar het lukte totaal niet. Heel m'n been deed pijn. Ik wacht nog altijd op een telefoontje van Assist dat mijn volledige steunzolen klaar zijn. Ik liep voorlopig op die viscospot hielzooltjes. Waarschijnlijk komt de pijn in m'n been dan ook doordat ik anders loop met die zooltjes. Onbewust zal ik toch die pijnlijke hiel willen sparen. Ik denk dat ik beter wacht met lopen tot mijn hielontsteking volledig genezen is, al is de drang groot om toch te gaan lopen. Ben gebeten door de loopvirus...

10:58 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

beet ja, als je met dat virus zit dan is het heel lastig als je niet kan lopen. Probeer misschien wat powerwalking...ten eerste om aan die steunzolen te wennen, ten tweede om een beetje je conditie op peil te houden. Ook fietsen of zwemmen kan je doen om wat conditie te houden. Hopelijk ben je er snel vanaf met die nieuwe volledige zolen. Toen ik de mijne had, was er opmerkelijk verbetering na een dikke week ermee te lopen.

Gepost door: Ruthje | 17-08-05

Nog niks... Nog altijd geen telefoontje om te melden dat mijn zolen klaar zijn. Zeker met die feestdag ertussen. Heel de dag pijn gehad vandaag, zelfs m'n rug nu. Lastig om zo te werken. Ik hoop dat het snel weer voorbij gaat, anders moet ik weer helemaal opnieuw beginnen opbouwen.

Gepost door: Nadia | 17-08-05

Hopelijk ben je vlug genezen en kan je terug volop lopen!!

Gepost door: lena | 17-08-05

De commentaren zijn gesloten.