19-08-05

Eindelijk

Ik heb m'n volledige steunzolen. Gisteren namiddag belde Assist dat ik ze mocht komen halen. Meteen uitgeprobeerd en het voelt fantastisch, wat een verschil. De man van Assist gaf me wel niet veel moed. Hij zei dat ik me geen illusies moest maken, dat hielspoor toch nooit geneest...tof om te horen. Er was nog wel iets wat ik kon uitproberen: een volledige viscospot voor in m'n sportschoenen, ipv de hielzooltjes. Dat is ook nog een optie. En toch ga ik binnenkort weer lopen, daar ben ik zeker van. Dan kennen ze Nadia nog niet. Iets totaal anders: er zijn ondertussen 1000 bezoekers langs geweest !

08:23 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Al bij al, ben je nog niet zo lang uit roulatie (iets meer dan een week). Hopelijk lukt het om binnenkort weer te lopen en kan je weer rustig opbouwen. De conditie zal nog voldoende zijn, maar ik zou voldoende tijd nemen om te wennen aan de nieuwe zooltjes/voetstand. Je hebt nog jaa-ren om met plezier te lopen ... dus maakt nu een dag of een week niet zoveel uit. Ik blijf het met spanning volgen,

Gepost door: DijleLoper | 19-08-05

Ik hoor verhalen van mensen die met hielspoor niet meer konden lopen. Het zal er wel van afhangen in welke mate iemand het heeft waarschijnlijk. Vandaag voel ik mij fantastisch en morgen zien we wel. Ik haal heel veel moed uit het feit dat Ruthje het vorig jaar ook kreeg en zie eens welke prestaties zij nu haalt.

Gepost door: Nadia | 19-08-05

oef héhé, eindelijk zijn de zolen er. Hopelijk helpen ze nu ook hé. Rustig inwandelen en inlopen alvorens er voluit mee te trainen hé. Succes!

Gepost door: Ruthje | 19-08-05

Niet opgeven Een rustpauze van een week kan geen kwaad> Eventueel wat alternatieve training en dan rustig aan weer lopen. ik heb al veel blessures gehad en ik heb gezegd zolang ik kan lopen, blijf ik lopen. T`is niet altijd gemakkelijk, soms veel getwijfel over de zin ervan. maar uiteindelijk ben ik toch altijd tevreden en weet ik dat ik het niet wil opgeven.

Gepost door: els | 27-08-05

De commentaren zijn gesloten.