30-08-05

Nadia loopt...terug na 14 dagen

Fantastisch gevoel, terug kunnen lopen. Wat heb ik dat gemist mensen! Te hevig begonnen, helemaal vooraan, met het gevoel voortgeduwd te worden door de joggers achter mij. Na één rondje heb ik mijn tempo wat moeten zakken, het ging té snel voor mij. Mijn isschias begon pijn te doen en daarna ook beide liezen. Raar maar waar, van mijn hielen heb ik geen last gehad. Tweede rondje op het gemakske voortgelopen en na 37 minuten ben ik gestopt. Ik werd misselijk en had een zwaar gevoel in m'n hoofd. Ik ben rustig nog wat verder gestapt, beetje in paniek want ik had het gevoel dat ik ging flauwvallen. Aan de ingang van het park stond de rest al te stretchen en ik ben er even bij gaan liggen, plat op de grond, m'n benen op een paaltje, mijn hoofd op de benen van Chrisje, ons verpleegstertje. Na 10 minuutjes ben ik ook beginnen stretchen en dan zijn we nog een terrasje gaan doen. 't Was veel te heet om te lopen, dat drankje deed deugd achteraf. Ik kan er weer tegen, ben blij dat ik terug kan lopen.

22:37 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Lopen bij warm weer Ik heb gisterennamiddag ook best wel last gehad tijdens het loopje dat ik deed. Zorg steeds dat je water bij de hand hebt bij dit weer zodat je af en toe een slok kunt nemen. Dit is echt wel nodig. Fijn dat je weer loopt !
Loop ze,
Bart

Gepost door: Bart | 31-08-05

oef tof dat je weer loopt Nadia! Bij dit weer neem je best steeds een klein flesje water mee, ook al loop je nog geen uur, want uitdrogingsverschijnselen zoals jij hebt gehad liggen dan snel op de loer. Om de paar minuten een klein slokje nemen en dan zal je merken dat je zo geen inzinking op het einde krijgt. Je lichaam zal er dankbaar voor zijn! Nog veel loopplezier!

Gepost door: Ruthje | 31-08-05

auw mijn hiel Weer heel de nacht en vandaag heel de dag pijn gehad. Ik moest het bekopen dat ik gisterenavond liep. Eens mijn schoenen uit waren kon ik niet meer gaan. Vannacht wakker gelegen met pijn. Vandaag mijn eerste én enige dag verlof genomen van dit jaar, ik ben een dagje aan zee geweest met m'n zoon. Zo lang ik in beweging blijf én steunzolen draag is het te doen. Rusten of op blote voeten lopen is een marteling. Maar ondanks de pijn heb ik erg genoten van m'n vrije dag, lekker rustig op het strand gelegen, in zee geweest, was echt heerlijk.

Morgen of vrijdag terug lopen maar ik beloof dat ik water meeneem deze keer. Gisteren had ik bij maar kwas het flesje vergeten in de auto :-(

Gepost door: Nadia | 31-08-05

Tof dat je weer loopt Ik twijfel zelf ook of ik nog iets moet doen. Ik heb al andere betere schoenen maar het zou kunnen dat ik toch een zooltje moet dragen. In elke geval ben ik blij dat je weer kunt trainen.

Gepost door: Erik | 31-08-05

goed. Ik ben heel blij voor jou.

Gepost door: DijleLoper | 31-08-05

De commentaren zijn gesloten.