07-09-05

Training: 35 minuten

Zondag niet gelopen wegens te heet. Ik kan daar totaal niet tegen. Gisterenavond had ik niet veel verwachtingen wegens mijn valpartij van maandag maar al bij al viel de opgelopen schade nog mee. Overal wat stijf en gevoelig maar bij het lopen zelf had ik er niet veel last van. De eerste ronde van 3 km te snel gelopen, ik wou bij de groep blijven om wat bij te kletsen maar achteraf bezien was dat geen goei idee. Ik had beter van bij het begin mijn eigen tempo aangehouden, ben tenslotte ook niet meer van de jongsten. Onderweg voelde ik m'n blaas weer opspelen, veel te laat nog gedronken omdat het zo warm was maar ik dacht dat ik wel een kilometer of 5 zou volhouden zonder de wc op te zoeken. Niet dus...ben de bosjes moeten induiken voor een plasje, met als gevolg dat ik daarna alleen verder moest. Onze coach had mij blijkbaar toch gemist of was ze ongerust (omdat ik vorige week ook al bijna van mijn stokken draaide), ik zag haar ineens mijn richting komen uitlopen. Ze heeft mij dan het laatste stuk nog vergezeld en na 35 minuten is de grote hoop gestopt. Toch nog 5 km gelopen in die warmte. Op het einde kreeg ik toch een beetje last ook al had ik mijn waterke meegenomen en onderweg regelmatig een slokje gedronken. Van mijn hiel heb ik zo goed als niks meer gevoeld tijdens het joggen. Pas vanmorgen toen ik uit bed kwam voelde ik hem weer.

08:25 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooi je hebt het toch maar mooi volgehouden ook al waren de omstandigheden voor jou niet ideaal! chapeau!

Gepost door: Ruthje | 07-09-05

Het gaat echt de goede kant uit. Positief ook dat je tijdens het lopen niets voelt van de hiel. Hopelijk verdwijnt de pijn overdag ook.

Gepost door: DijleLoper | 07-09-05

Rustig verder Rustig verder gaan. Ik ben alijd verbaasd wat het lichaam kan recupereren.

Gepost door: Erik | 08-09-05

Stilaan maar zeker bouw ik terug op. Ik heb tijd en ik weet dat het mogelijk is. Ik vertrouw ook dat mijn lichaam me niet in de steek zal laten en weer helemaal zal herstellen. Deze maand nog loop ik terug 10 km.

Gepost door: Nadia | 08-09-05

De commentaren zijn gesloten.