08-09-05

Trainingsprogramma

In de laatste Runner's World zag ik promotie staan voor 'My Asics Running', een website met gratis trainingsprograrmma's afgestemd op je eigen doelen en mogelijkheden.
Je kan kiezen voor een programma voor afstanden van 4km tot en met de marathon, je hebt een persoonlijk logboek, achtergrondinformatie en oefeningen (Know-How en Calculators), nieuws, kennis en ervaringen van collega sporters en support van My ASICS (Community).
Ik ben nogal nieuwsgierig aangelegd en wilde wel eens weten hoe dat in z'n werk ging. Ik ben een week aan het voorgestelde schema bezig en ik moet zeggen dat ik er tevreden over ben. Je kan op grafieken je vorderingen goed volgen en het geeft nog een extra stimulans om door te gaan. Je ziet hoe ver je nog van je doel afbent, je wordt aangemoedigd, je krijgt tips mee.
Ik vind het een goei programma, persoonlijk op maat gemaakt, afgestemd op je eigen mogelijkheden. Misschien iets voor andere  beginners onder ons. (http://www.myasics.be)
 

11:36 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

mooi he He Nadia
Het is een mooi programma he .
Ik gebruik het ook alleen ik loop op een ander loop schema...
Groeten wanno

Gepost door: wanno | 08-09-05

asics heb het in het begin ook gebruikt. Het is goed om kortere afstanden verder op te bouwen naar meer. Veel plezier ermee!

Gepost door: Ruthje | 08-09-05

opbouw Dat jij dat niet meer nodig hebt Ruthje, daar ben ik van overtuigd. Ik gebruik het nu voor mezelf omdat ik weer wil opbouwen tot een deftige afstand en tijd. Ik kan best wat motivatie gebruiken daarbij. Als er niemand achter mij zit ben ik veel te snel tevreden en doe ik geen moeite om meer te bereiken. Ik ben vorig jaar na 5 km gestopt en had compleet geen zin meer om nog te lopen. Nu wil ik graag volhouden en alle hulp daarbij is welkom.

Gepost door: Nadia | 08-09-05

My Asics Ik heb het vroeger ook nog gebruikt en het is een prima steun om het vooropgestelde doel te bereiken.
Het is al wel een paar jaar geleden dat ik nog eens de site bezocht heb, waarschijnlijk is het programma nog beter geworden.

Gepost door: frank spencer | 09-09-05

De commentaren zijn gesloten.