19-09-05

Osteopate

Vanmorgen heeft m'n vader me naar de osteopate gebracht, ik al liggend op de achterbank in z'n auto...Half kreupel binnengestrompeld en meteen op de behandeltafel gaan liggen. Drie kwartiers later en volledig onder handen genomen lukte het terug om helemaal rechtop te staan. Ik kreeg de opdracht mee om nog niet meteen beginnen te werken maar wel heel de dag in beweging te blijven, rustig heel de tijd rondstappen dus. In huis vond ik er al snel niet veel meer aan want dan was de verleiding te groot om alle rommel van heel het weekend op te ruimen, alles wat een gezin met 3 kinderen laat rondslingeren...dus ik naar buiten, langs de vaart gaan wandelen, alhoewel...heel snel ging dat nog niet. Ik heb een toertje van 500 m gedaan op 1 uur tijd. Ik was content da'k terug binnen was. Efkes gaan zitten op m'n terras en iets gedronken maar al snel terug beginnen rondwandelen. Al mijn spieren zijn stijf van 3 dagen stil te liggen en de osteopate had gelijk...rondlopen doet nog het meeste deugd. Volgens haar mag ik binnen een dag of 2 terug beginnen lopen, maar dat zie ik zo meteen nog niet zitten. Ik wacht nog wel af tot volgende week. Bedankt voor alle steun, jullie zijn schatten :-)

15:25 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hallo hoi hoi, ik kom ff gluren ;) zomaar kwam je bij toeval tegen...

Gepost door: ~xJOYx~ | 19-09-05

da komt goed inderdaad, als ik rugpijn heb of zo dan helpt het bij mij ook altijd om wat in beweging te blijven, dan ontspannen mijn spieren, terwijl ze bij platliggen gewoon nog meer verkrampen. Doe maar rustig aan en voel zelf aan hoe veel je aankan hé. Veel beterschap!

Gepost door: Ruthje | 19-09-05

Jaren last Sedert ik 20 kg. kwijt ben en sedert ik, nu ongeveer al anderhalf jaar, loop heb ik geen last meer ... maar daarvoor heb ik 18 jaar gesukkeld met mijn rug ... altijd pijn ... soms 3 x per week naar de chiropractor ... en idd .... liggen doet pijn ... staan doet pijn ... zitten doet pijn ... "in beweging" blijven is het enigste wat je kan doen ... bij mij hielp het enorm als ik mijn rug mooi warm kon houden ... dan had ik ook minder last ... misschien es proberen?

Gepost door: Koen | 21-09-05

warmte doet inderdaad deugd, vooral gembercompressen op je rug. 20 kg afvallen is niet direct iets voor mij, dan zie je me niet meer lopen. Ik ken de oorzaak van mijn klachten en moet daaraan werken. Ik heb besloten om voorlopig te herbeginnen met m'n yogalessen en daarna nog maar 2 keer per week te lopen, voorlopig alleszins. Komt wel goed met mij hoor, het heeft alleen wat tijd nodig he. Vanmiddag ga ik nog eens langs de osteopate voor een extra behandeling. Ik voel me ondertussen al een heel stuk beter.

Gepost door: Nadia | 21-09-05

Amai moet vreselijk lastig zijn!! Veel beterschap!!

Gepost door: lena | 25-09-05

OK? Gaat het ondertussen al wat beter, Nadia?

Gepost door: Stefan | 01-10-05

beterschap Het gaat stilaan beter. Ik heb heel de week gewoon gewerkt. Maar ik denk dat ik nog niet toe ben aan lopen. Mijn rug geeft niet teveel last meer zolang ik erop let dat ik de juiste bewegingen maak met buigen en optillen. Maar ik voel dat de zenuwen in mijn rechter been nog ontstoken zijn. Ik ben sinds maandag homeopathische druppels aan het nemen en ik voel al verbetering maar wil me nog niet direct gaan forceren en zo meer schade aanrichten. Ik was van plan om vanaf volgende week terug met een lichte training te beginnen, waarschijnlijk dinsdag. Ik merk dan vanzelf wel of het lukt. Ik hou jullie op de hoogte.

Nog een fijn weekend voor iedereen.

Gepost door: Nadia | 01-10-05

De commentaren zijn gesloten.