15-12-05

40 minuten

Heftig loopje vanavond, 40 minuten aan een té snel tempo voor mij, op harde ondergrond...pff, ik ben na een uur nog niet bekomen. Mijn gezicht staat nog roodgloeiend, mijn hartslag is nog niet volledig tot rust. Volgende keer toch maar wat rustiger aandoen. We waren met een stuk of 10 mensen bijeengekomen in het park en iedereen liep mee langs de vaart. Was wel erg mooi deze avond...volle maan, redelijk heldere lucht, al ontbraken de sterren, bijna elk huis waar we voorbij kwamen was al versierd voor kerst...heel sfeervol.
Op de vaart was de kanoles bezig waardoor we heel de tijd in nog groter gezelschap waren.  Ik heb wel bewondering voor die mensen. Ik denk dat zij pas stoppen met trainen als de vaart dichtgevroren is en dat gebeurt niet veel. Moet toch ook niet warm zijn vlak boven dat ijskoude water in de winter.
Dinsdag hebben we nog een laatste training met Nadine en heel de groep en daarna is het jaareinde al in zicht. Dit jaar is echt omgevlogen.
 
Nog een fijne avond iedereen. 

21:37 Gepost door Nadia | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

kalmpjes jij bent echt wel goed bezig nadia! kalmpjes bezig blijven is de boodschap.
(ik probeer hetzelfde)

Gepost door: loretta | 15-12-05

tempo zo af en toe er eens vollen bak invliegen kan zeker geen kwaad maar je moet zelf gewoon aanvoelen hoe het gaat en hoe ver je erin kan gaan hé. Dus volgende keer wat rustiger en wie weet binnen een paar keer er nog eens stevig invliegen. Da's eens een leuke afwisseling. En geniet nu maar volop van de feestdagen!!!

Gepost door: Ruthje | 17-12-05

Sneeuw Lopen met dit gure weer is ook geen lachertje .. maar al ik mijn looptenue aantrek merk ik er ook niks van .. waarschijnlijk is dat bij die kano-sporters ook het geval ..
Rustig lopen, niet te hevig zijn ..

Gepost door: Edith | 17-12-05

goe bezig Nadia ... er af en toe een goei lap op geven en een keertje in 't rood gaan kan absoluut geen kwaad ... fijne feesten !

Gepost door: bob | 17-12-05

toeval ha, dag zusje ;) dit komt me ook allemaal bekend voor hoor. Zelf heb ik 2 jaar in Mechelen gewoond en ging ik wandelen waar jij nu loopt. En van dat kayakken, dat kan ik bevestigen; heb ik ook gedaan en wij stopten inderdaad enkel als de vaart dichtgevrozen was. De koude voel je na een tijdje niet meer.
nog veel loopgenoegens

Gepost door: irenka | 18-12-05

hallooooo Ik heb al een tijdje niet gekeken ..
MMAAAAARRRRR IK ZIE HET GAAT WEER GOED HIER
Topie dan moet ik meer weer vaker langs surfen !!!!!!!!!!!!!
toedeloe..

Gepost door: wanno | 23-12-05

De commentaren zijn gesloten.